ΠΑΟΚ και ΠΑΝΟΜ κοντά σε συμφωνία για Καλαϊτζάκη!

Κοντά σε μία ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στην απόκτηση του Μάνου Καλαϊτζάκη! Τι αναφέρει ο ίδιος με δήλωσή του στο ??????????.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΝΟΜ στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ΠΑΟΚ και ΠΑΝΟΜ βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία για την μετακίνηση του, στην ομάδα του Κρουσώνα!

Ο ικανός επιθετικός είχε σημαντική παρουσία με τη φανέλα του ΠΑΝΟΜ στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 6 φορές ενώ έχει σημαντική εμπειρία έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο παρελθόν σε Ηρόδοτο, Ρωμανό αλλά και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά!

ADVERTISING

Πλέον αν όλα κυλίσουν ομαλά ο Καλαϊτζάκης θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Μηνά Πίτσου, ο οποίος θα προσθέσει μία ιδιαίτερα σημαντική μονάδα στο ρόστερ στην προσπάθεια που κάνουν οι  “ασπρόμαυροι” ούτως ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα της Α1!

Ο Μάνος Καλαϊτζάκης, με δήλωσή του στο ??????????, τόνισε: «Ευχαριστώ τον ΠΑΝΟΜ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας. Όλοι οι άνθρωποι στα Μάλια, μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, δεν έχω παράπονο απο κανέναν και αποχωρώ σαν φίλος. Εύχομαι στον ΠΑΝΟΜ να πετύχει τους στόχους του».

Τα σχόλια είναι κλειστά.