Με το… βλέμμα στην επανέναρξη και στις μεταγραφές ο Πόρος!

Στον Πόρο έχουν ανεβάσει στροφές τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στις μεταγραφικές κινήσεις, με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ για το φινάλε της χρονιάς.

Ο Ανδρέας Σκέντζος με τους συνεργάτες του “φουλάρουν” την προετοιμασία του Πόρου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, περιμένοντας παράλληλα και τις εξελίξεις στην ΕΠΟ σχετικά με το μέλλον του πρωταθλήματος, αφού τα κρούσματα κορωνοϊού σε ομάδες συνεχώς αυξάνονται.

Στον Πόρο είναι “καθαροί” από covid και οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και με αμείωτο ρυθμό, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, εκτός από τον Καλαμιώτη που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

ADVERTISING

Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά στον Πόρο έχουν εντοπίσει τα κενά που έχει το ρόστερ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα κινηθούν για έναν εξτρέμ και ένα αμυντικό χαφ.

Θέλουν διακαώς Δ. Κοιλιάρα στον Πόρο!

ADVERTISING

Ο διακαής πόθος των “μπλε” είναι ο Δημήτρης Κοιλιάρας για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις με το θέμα αυτό είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Τώρα όσον αφορά τον αμυντικό χαφ τα ονόματα είναι αρκετά στο τραπέζι, όμως ο Ανδρέας Σκέντζος θα επιλέξει τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά και θα δώσει λύσεις στην ομάδα.

Σίγουρα οι επόμενες ημέρες θα είναι “καυτές” στον Πόρο και άπαντες τις περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ