Στη Δαμάστα και επίσημα ο Γ. Κόκκινος

Η ομάδα της Δαμάστας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 18χρονου ποδοσφαιριστή, Γιάννη Κόκκινου.

Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Δαμάστας, στο 1ο Ετήσιο Camp Ταλέντων Δαμάστα 2020 που διοργανώθηκε το καλοκαίρι, έχε ξεκινήσει ήδη προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ μάλιστα έχει συμμετοχή σε όλα τα φιλικά.

Ο νέος φορ της Δαμάστας, τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορία με τη φανέλα του Αθλόπολις, όπου σημείωσε συνολικά 50 τέρματα!.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας:

«Άλλο ένα από τα σπουδαία ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Κόκκινος, αποτελεί και επίσημα μεταγραφικό απόκτημα της Δαμάστας. Ο 18χρονος επιθετικός (γεν. 2002) ήταν ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν το περασμένο καλοκαίρι στο 1ο Ετήσιο Camp Ταλέντων Δαμάστα 2020 και αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, ξεκίνησε προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζησεβαστού, έχοντας αγωνιστεί και σε όλα τα μέχρι τώρα φιλικά. Ο Γιάννης Κόκκινος προέρχεται από την ομάδα του Αθλόπολις ενώ τα προηγούμενα τρία χρόνια παίζοντας στην Α2 Κατηγορία, η παρουσία του ήταν εντυπωσιακή, σημειώνοντας συνολικά περίπου 50 γκολ!
Ο ΑΟ Δαμάστας και ο φυσικός ηγέτης Αντώνης Παπαδάκης καλωσορίζουν τον Γιάννη Κόκκινο στην οικογένεια του σωματείου και του εύχονται μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ’ Εθνική».