Ο κορωνοϊός σαρώνει τον Ηρόδοτο!

Ιδιαίτερα ανησυχητική τροπή παίρνει η διασπορά του κορωνοϊού στην ομάδα του Ηροδότου, καθώς μετά τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ήταν θετικοί στους διαγνωστικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν πριν από το παιχνίδι με την Επισκοπή, η αυξητική τάση προκαλεί ανησυχία.

Ο Ηρόδοτος, την περασμένη Τετάρτη (29/12) είχε στις τάξεις τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό, πλέον λίγες ημέρες αργότερα, ο αριθμός των θετικών στην ομάδα ξεπερνάει τους 20, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου δυναμικού πέραν των ποδοσφαιριστών.

Άπαντες είναι σε απομόνωση και πλέον είναι εξαιρετικά απίθανο ο Ηρόδοτος να αγωνιστεί και την ερχόμενη Τετάρτη (5/1) που είναι προγραμματισμένο το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Κηφισιά για το πρωτάθλημα της Super League 2.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί πως οι προπονήσεις του Ηροδότου έχουν ματαιωθεί, ενώ είναι άγνωστο το πότε θα επανέλθουν στις προπονήσεις μετά από αυτήν την εξέλιξη, καθώς είναι ελάχιστοι αυτοί οι οποίοι δεν έχουν νοσήσει. Πέραν πάντως των ποδοσφαιριστών, η διασπορά έχει επεκταθεί και στο ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας…

Ηρόδοτος: «Έχουν εντοπιστεί θετικοί 17 ποδοσφαιριστές»