Α1 ΕΠΣΗ: Καλά κρατεί η μάχη της ουράς!

Ο πρώτος γύρος της Α1 ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε και το πρώτο μισό έδειξε ότι μέχρι το φινάλε θα υπάρξουν «μάχες» σώμα με σώμα για την παραμονή στην κατηγορία!

Ήδη η Τριτωνία αποχώρησε από το πρωτάθλημα και είναι η μία ομάδα που του χρόνου δεν θα αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΗ, ωστόσο για την αποφυγή της 2ης θέσης από το τέλος θα υπάρξει όπως φαίνεται μεγάλη… μάχη!

Αυτή τη στιγμή στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, βρίσκεται η Βόνη με 6 βαθμούς και φυσικά στο δεύτερο μισό θα πρέπει να παρουσιάσει μία σαφώς καλύτερη εικόνα για να καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία!

ADVERTISING

Στην 14η βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΟΦΑ, ο οποίος μετά την πρεμιέρα πανηγύρισε νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και κατάφερε να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα ωστόσο και εκείνος με τη σειρά του θα πρέπει να παρουσιάσει ένα πιο δυνατό πρόσωπο για να αποφύγει τα χειρότερα.

Ο ΕΓΟΗ από την άλλη βρίσκεται στη 13η θέση με ένα πόντο παραπάνω καθώς με τη νίκη του επί του ΟΦΗ και το άνευ αγώνα τρίποντο κατάφερε να πάρει τεράστια ανάσα και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, έχοντας παράλληλα ένα «πλεονέκτημα» καθώς έχει επικρατήσει τόσο της Βόνης όσο και του ΟΦΑ!

Την ίδια ώρα η Χερσόνησος η οποία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην αρχή της σεζόν έχει συλλέξει 11 βαθμούς και είναι και εκείνη μία από τις ομάδες που θα χρειαστεί να πάρουν σημαντικές νίκες για να αποφύγει τα χειρότερα!

ADVERTISING

Η Μινωική στο πρώτο μισό παρά το γεγονός ότι παρουσίασε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο κατάφερε να «μαζέψει» 13 βαθμούς και δεν μπορεί ακόμα να είναι… σίγουρη, ωστόσο έχει μία σχετική απόσταση από τις ομάδες που είναι από κάτω της!

Τέλος ακόμα και τα Δειλινά δεν είναι «εξασφαλισμένα» αλλά με τους 17 βαθμούς που έχουν συλλέξει στον πρώτο γύρο, έχουν μία αρκετά καλή απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνουν ότι με κάποια θετικά αποτελέσματα δεν θα κινδυνέψουν, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί κάτι μέχρι στιγμής!

Όπως γίνεται αντιληπτό ο δεύτερος γύρος αναμένεται «καυτός» τόσο φυσικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και στην ουρά με τις ομάδες να που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα να χρειάζονται βαθμούς για να αποφύγουν τα χειρότερα!