Μακρογιαννάκης: «Δεύτερη οικογένεια μου ο Ανθεστίων»

Ο έμπειρος αμυντικός στάζει… μέλι για τον σύλλογο του Θραψανού.

Ο Γιώργος Μακρογιαννάκης ανήκει πια στην… παλιά φρουρά του Ανθεστίωνα και αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέλος των «κιτρινόμαυρων» στην Α1 ΕΠΣΗ. Ο 32χρονος μπακ μίλησε στο grandsport.gr και αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια.

Υποστήριξε πως άπαντες δουλεύουν σκληρά, οι συνθήκες είναι ιδανικές, ενώ στάθηκε στη σημασία της παρουσίας του Βασίλη Πλεσίτη στο «τιμόνι» του συλλόγου. Αναλυτικά επεσήμανε:

ADVERTISING

«Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα πολύ καλά, γεγονός που μας γέμισε όλους με ικανοποίηση. Κάποιοι τραυματισμοί, όμως, που είχαν ορισμένα παιδιά από την μεγάλη αποχή, μας χάλασαν λίγο την εικόνα και φέραμε ένα-δύο αρνητικά αποτελέσματα, βάσει της ποιότητας που έχουμε!

Θεωρώ ότι η συνολική μας πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι άκρως ικανοποιητική και πιστεύω ότι και η συνέχεια θα είναι το ίδιο καλή, αν όχι και καλύτερη! Στόχος μας είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και σίγουρα θέλουμε να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης.

Σημαντικό ρόλο, βέβαια, στην πορεία μας έχει παίξει ο κ. Πλεσίτης. Δουλεύει σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και είναι σημαντικό για τον Ανθεστίωνα να τον έχει στην άκρη του πάγκου του.

ADVERTISING

Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, η διοίκηση είναι κοντά μας, δεν μας λείπει κάτι. Όλοι έχουν τον ρόλο τους. Ακόμη και ο φροντιστής μας, ο Γιώργος, είναι φίλος μας και είναι σπουδαίος κρίκος της αλυσίδας, αφού οι υπηρεσίες του είναι πολύτιμες».

Όσον αφορά στη θητεία του στον Ανθεστίωνα, ο «Μάκρο» τόνισε ότι, παρά τον αρχικό δισταγμό του, όλα κυλούν όμορφα και βλέπει την ομάδα σαν τη δεύτερη οικογένεια του. Αναλυτικά:

«Είμαι πλέον 7 χρονιά στην ομάδα. Στην αρχή, όταν συζήτησα για το ενδεχόμενο να έρθω εδώ, ήμουν λίγο διστακτικός, λόγω της ποδοσφαιρικής κόντρα που υπήρχε τότε με την ομάδα του χωριού μου, τον Ατρόμητο.

ADVERTISING

Δεν ήξερα τι περιβάλλον θ’ αντιμετωπίσω, όμως πλέον ο Ανθεστίων είναι η δεύτερη μου οικογένεια μου. Έχω κάνει πολύ δυνατές φιλίες εδώ, που θα τις κουβαλάω για χρόνια μαζί μου. Κάθε παιδί που έρχεται στην ομάδα, αμέσως κατανοεί ποσό καλό κλίμα έχουμε. Καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο και μακάρι σύντομα να ξεμπερδέψουμε με το... μαρτύριο του κορωνοϊού».