Στον ΠΑΟΚ δεν πέταξαν λευκή… πετσέτα!

Παρότι στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -10 από την κορυφή δεν πέταξαν... λευκή πετσέτα ψάχνοντας την υπέρβαση παρότι δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Η αποχώρηση του Μάριου Σηφάκη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ έχει φέρει εξελίξεις στους "ασπρόμαυρους" οι οποίοι δείχνουν ότι θα παλέψουν την χρονιά μέχρι το τέλος γνωρίζοντας άπαντες ότι θα είναι ένα δύσκολο 2022.

Ο Κώστας Μπουμάκης με τους συνεργάτες του δεν πέταξαν λευκή... πετσέτα θέλοντας να κυνηγήσουν με τις όποιες πιθανότητες έχουν το πρωτάθλημα. Η απόκτηση του Μηνά Πίτσου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, δείχνει αυτόματα και τους στόχους του σωματείο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος παρότι βρίσκεται μακριά 10 βαθμούς από την κορυφή.

ADVERTISING

Ήδη η πρώτη μεταγραφή... Πίτσου "έσκασε" με τον Κουτσογιαννάκη να ντύνεται στα ασπρόμαυρα, ενώ δεν αποκλείεται ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από την Γ' Εθνική να ενισχύσει την επίθεση των "ασπρόμαυρων". Παράλληλα στον ΠΑΟΚ ψάχνονται για έναν στόπερ που θα κάνει την διαφορά και θα μπορέσει να κουβαλήσει την αμυντική λειτουργία.

Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει με το όνομα του και την ιστορία του για το δύσκολο έργο που έχει και δεν είναι άλλο από την κορυφή με την διοίκηση να μην πετάει λευκή... πετσέτα.