Ανακοίνωσε ταλέντο η ΑΕΚ

Επένδυση για το μέλλον από την ομάδα του Κατσαμπά.

Η ΑΕΚ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασία της με τον Δημήτρη Παπαδάκη-Χατζηγιαννάκη. Τον 17χρονο παίκτη συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις και τη μεταγραφή του είχε ουσιαστικά προαναγγείλει το grandsport.gr.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά “Di Baboo Climatecnica” ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού και εξαιρετικά ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Παπαδάκη – Χατζηγιαννάκη Δημήτρη.

ADVERTISING

Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 11/4/2005, ασχολείται με το ποδόσφαιρο από 5 ετών στην Ακαδημία του Lido soccer όπου αμέσως επιλέχθηκε στο αγωνιστικό τμήμα. Στο πέρασμα του από Παναθηναϊκό και Εργοτέλη έχει κατακτήσει ό,τι τίτλο βρέθηκε στο δρόμο του!

Ο μάνατζερ του Ντιέγο Ρομάνο μαζί με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησαν να αναλάβουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ώστε να ξεκινήσει η επαγγελματική καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο όμως, δυστυχώς, κανείς δεν υπολόγιζε τα σχέδια του κορονοϊού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μετακομίσει στην Ισπανία.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια της ΑΕ Κατσαμπά του ευχόμαστε να είναι δυνατός και υγιής, να απολαύσει στην ομάδα μας το ποδόσφαιρο και την χαρά του αθλητισμού».