Προπόνηση στη Ρόδο για τον Εργοτέλη

Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν το βράδυ στη βάση τους.

Η αποστολή του Εργοτέλη παρέμεινε στη Ρόδο και σήμερα προπονήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα». Η σχετική ανακοίνωση:

«Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή συνεχίζει να βρίσκεται στην Ρόδο μέχρι το βράδυ όπου αναμένεται να «πετάξει» για την επιστροφή στην βάση της. Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε προπόνηση αντί του αγώνα κόντρα στον Διαγόρα ο οποίος όπως έγινε και επίσημα γνωστό αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην αντίπαλη ομάδα.

ADVERTISING

Η ομάδα μας, προπονήθηκε σήμερα στο «Ενωσιακό» γήπεδο που βρίσκεται στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα». Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και δίτερμα. Το σύνολο του Νίκου Μπαδήμα θα επιστρέψει αργά το βράδυ στο Ηράκλειο και αύριο το πρωί αναμένεται να δώσει νέο ραντεβού στο Παγκρήτιο για προπόνηση».

* Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στη Διοίκηση της Έ.Π.Σ.Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της Ένωσης  κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την παραχώρηση του Ενωσιακού γηπέδου “Καλλιπάτειρα” προκειμένου να προπονηθεί η ομάδα μας.