Έκανε αρθροσκόπηση ο Γ. Στρατάκης

Την αντίστροφη μέτρηση για να επανέλθει μέσα από πρόγραμμα αποκατάστασης ξεκίνησε ο Γιώργος Στρατάκης, ο οποίος υπεβλήθη σήμερα σε αρθροσκόπηση.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ανθεστίωνα είχε αποφύγει τα χειρότερα στο δεξιό του γόνατο και σήμερα έκανε την αρθροσκόπηση στο τραυματισμένο του δεξί γόνατο.

Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εύχονται στον Γιώργο Στρατάκη γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Μετά από τέσσερις μέρες ξεκούρασης, o 24χρονος μέσος θα ξεκινήσει θεραπείες και πρόγραμμα αποκατάστασης!

ADVERTISING

Στον Ανθεστίωνα με ανακοίνωση του εύχονται τα καλύτερα και ταχεία ανάρρωση, ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα: “Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού και το ποδοσφαιρικό τμήμα, εύχονται στον Γιώργο Στρατάκη γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας υπεβλήθη σήμερα σε αρθροσκόπηση, για τον τραυματισμό στο γόνατο του δεξιού ποδιού.

Μετά από τέσσερις μέρες ξεκούρασης, o 24χρονος μέσος θα ξεκινήσει θεραπείες και πρόγραμμα αποκατάστασης! Γιώργο, σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας στο γήπεδο”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content