Γ. Φραγκιαδάκης: «Αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας – Να δώσουμε διάρκεια στις καλές εμφανίσεις»

Τον δικό του απολογισμό για το τέλος του πρώτου γύρου έκανε στο ?????????? ο ποδοσφαιριστής των Μοιρών, Γιώργος Φραγκιαδάκης. 

Ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα που δεν είχε η ομάδα του στις αρχές του πρωταθλήματος, κάτι που έφερε αρκετές ισοπαλίες. Παράλληλα ο ίδιος τόνισε ότι πλέον η ομάδα έχει αρχίσει και βρίσκει το ρυθμό της και ευελπιστεί σε καλά αποτελέσματα και τη νέα χρονιά.

Τέλος ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την πανδημία.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος γύρος κυρίως στην αρχή του πρωταθλήματος που προερχόμασταν από μεγάλη αποχή λόγο της πανδημίας covid-19. Σαν ομάδα δεν είχαμε κακή εικόνα καθώς τελειώσαμε το πρώτο γύρο με μόλις 3 ήττες αλλά αρκετές ισοπαλίες. Αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας και πιστεύω πως αν στο ξεκίνημα της χρονιάς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στις τελικές φάσεις θα ήμασταν ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Έχουμε καλό μομέντουμ και θέλουμε να δώσουμε διάρκεια στις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα και τη νέα χρονιά!

Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλους τους συναθλητές μου και τις οικογένειες τους , καθώς και σε όλο το κόσμο. Ακόμα να πω ότι πρέπει να προσέχουμε και ιδιαίτερα αυτές τις γιορτές να μείνουμε ασφαλείς για να μπορούμε να απολαμβάνουμε και στη συνέχεια πράγματα όπως το να παίζουμε ποδόσφαιρο και να είμαστε «ελεύθεροι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ