Σκέφτονται να τοποθετήσουν προβολείς στο γήπεδο του Αστριτσίου

Στις τάξεις της Τριτωνίας υπάρχει έντονος προβληματισμός σχετικά με το γήπεδο της ΑΕ Κατσαμπά και των νέων καταστροφών που υπέστη, με τους ανθρώπους της ομάδας, να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν προβολείς, στο γήπεδο του Αστριτσίου.

Η ομάδα της Τριτωνίας προπονείται στο γήπεδο της ΑΕΚ, στον Καρτερό, καθώς το γήπεδο της δεν παρέχει φωτισμό, όμως με τις σφοδρές καταστροφές που υπέστη το γήπεδο του Καρτερού, έκανε προπονήσεις στο γήπεδο της Ελιάς.

Μετά τις νέες καταστροφές που έγιναν στο γήπεδο της ΑΕΚ, οι άνθρωποι της Τριτωνίας, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο, να τοποθετήσουν προβολείς στο γήπεδο του Αστριτσίου, έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις της.

ADVERTISING

Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, όμως οι ιθύνοντες του σωματείου, αν πάρουν τελικά την απόφαση να τοποθετήσουν τους προβολείς στο γήπεδο, θα το κάνουν πριν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, έτσι να είναι έτοιμα όλα, όταν οι ομάδες πατήσουν και πάλι τον αγωνιστικό χώρο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content