Α1 ΕΠΣΗ: Με δύσκολες εξόδους για τους πρωτοπόρους κλείνει ο Α΄ Γύρος!

Γεμάτο δράση είναι το σημερινό πρόγραμμα στα γήπεδα της Α1 ΕΠΣΗ, με τις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου!

Ο πρωτοπόρος ΑΟΤ μετά τη σπουδαία νίκη του επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής είναι μόνος πρώτος και στο +4 από τη δεύτερη θέση έχοντας κατακτήσει ήδη τον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλητή Χειμώνα», δοκιμάζεται στη Βαγιά εκτός έδρας κόντρα στα Δειλινά!

Δύσκολη έξοδο έχει και ο 2ος Ρωμανός ο οποίος αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Χερσονήσου τον ΠΑΝΟΜ ο οποίος έχει μεν «υποχωρήσει» λίγο στη βαθμολογία ωστόσο πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι!

ADVERTISING

Η ΑΕΚ η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κλείσει με νίκη τη χρονιά και να μείνει κοντά στον ΑΟΤ υποδέχεται την Χερσόνησο, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη έξοδο στις Μοίρες κόντρα στην τοπική ομάδα που έχει ανέβει αρκετά σε μία δύσκολη έξοδο για τους «ασπρόμαυρους».

Στο Θραψανό ο Ανθεστίωνας υποδέχεται η Δαμάστα σε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, ενώ στις Ασίτες η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Βόνη με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά και τη Βόνη να θέλει άμεσα βαθμολογική ανάσα για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις!

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας (17:30) ο ουραγός ΟΦΑ υποδέχεται στο Αρκαλοχώρι τη Μινωική με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη που θα δώσει βαθμολογική ανάσα ενόψει του δύσκολου 2ου γύρου!

ADVERTISING

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην Α1:

[wpse_matches competition=93285 cdate=”2021-12-22″]

Η βαθμολογία:

ADVERTISING

[wpse_standing competition=”93285″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ