Έκλεισε στον ΑΟ Καμινίων ο Ν. Στρατηγάκης

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο ΑΟ Καμινίων, με τον Νίκο Στρατηγάκη να αποτελεί επισήμως ποδοσφαιριστή της ομάδας του Σταμάτη Τζιώτη!

Ο 25χρόνος ακραίος χαφ, έχοντας περάσει από ΠΑΟ Κρουσώνα και Ραύκο στο Ηράκλειο, αλλά και τις ομάδες Λάβα, Πανθηραϊκό και ΑΟ Πύργου, αποτελεί τη πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΑΟ Καμινίων για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τη 1η Ιανουαρίου.

Στο παρελθόν, ο Νίκος Στρατηγάκης αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας μετά από τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί, με τον ίδιο να κάνει μεγάλες προσπάθειες να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, ενώ ο ΑΟ Καμινίων, του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι στα γήπεδα του Ηρακλείου.

ADVERTISING

Νωρίτερα σήμερα, ο ίδιος, με δήλωσή του στο sportcyclades.gr ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΑΟ Πύργου, για τη στήριξή τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΑΟ Πύργου, στο Δ.Σ, αλλά και στο προπονητή κ. Αλέξη Κωνσταντόπουλο για τη στήριξη παρόλο που δεν αγωνίστηκα με την ομάδα για λόγους υγείας».

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Νίκος Στρατηγάκης συμμετείχε στις προπονήσεις του ΑΟ Καμινίων, δείχνοντας αποφασιστικότητα και θέληση να βοηθήσει την ομάδα του Σταμάτη Τζιώτη, που από τη πρώτη στιγμή τον «αγκάλιασε».