Μικτές: Ο Κουκλάκης στα παιχνίδια Ρέθυμνο-Ηράκλειο

Ορίστηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, οι διαιτητές και οι βοηθοί τους για τους αγώνες Κ15 και Κ17 της πρεμιέρας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, με το Ηράκλειο να αγωνίζεται στα Μισίρια, όπου θα φιλοξενηθεί απο τις ομάδες του Ρεθύμνου. 

Η Κ15 της ΕΠΣ Ηρακλείου, θα αγωνιστεί στις 12:00 την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνου, ενώ η Κ17 θα αγωνιστεί στις 14:30, επίσης κόντρα στο Ρέθυμνο με την ΚΕΔ να ορίζει διαιτητή του αγώνα τον κ. Κουκλάκη απο τον σύνδεσμο Χανίων με βοηθούς την κα Μπραουδάκη και τον κ. Λογαρίδη επίσης απο τα Χανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί: 

ADVERTISING

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου – 12:00

Ρέθυμνο Κ15-Ηράκλειο Κ15 (Δημ. Γήπεδο Μισιριών): Κουκλάκης Αντώνιος (Χανίων), Μπραουδάκη Μαρία (Χανίων), Λογαρίδης Γεώργιος (Χανίων)

Χανιά Κ15-Λασίθι Κ15 (γηπ. Μινωταύρου Μουρνιών): Καλυβιανάκης Κων/νος (Ρεθύμνου), Αγαλιώτης Αναστάσιος (Ρεθύμνου), Κελεσίδης Ευστάθιος (Ρεθύμνου)

ADVERTISING

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου – 14:30

Ρέθυμνο Κ17-Ηράκλειο Κ15 (Δημ. Γήπεδο Μισιριών): Κουκλάκης Αντώνιος (Χανίων), Μπραουδάκη Μαρία (Χανίων), Λογαρίδης Γεώργιος (Χανίων)

Χανιά Κ17-Λασίθι Κ17 (γηπ. Μινωταύρου Μουρνιών): Καλυβιανάκης Κων/νος (Ρεθύμνου), Αγαλιώτης Αναστάσιος (Ρεθύμνου), Κελεσίδης Ευστάθιος (Ρεθύμνου)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content