ΕΠΣΗ: Οι ομάδες με το απόλυτο στην έδρα τους

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ έχουν σταματήσει λόγω του κορωνοϊού και το Grandsport.gr σας παρουσιάζει τις ομάδες που έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν μόνο νίκες στην έδρα τους.

Ξεκινάμε με την Α1 ΕΠΣΗ, όπου εκεί τρεις ομάδες έχουν καταφέρει να πάρουν μόνο… τρίποντα στην έδρα τους. Η πρώτη είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει το απόλυτο, ενώ ακολουθούν Τυμπάκι και Μινωική.

Στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ μόλις δύο ομάδες έχουν κάνει το απόλυτο στην έδρα τους και αυτές δεν είναι άλλες από τους Νέους Εργοτέλη και τον Γιούχτα 2010.

Για τον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, υπάρχουν περισσότερες ομάδες που έχουν εκμεταλλευτεί την έδρα τους μέχρι τώρα, αφού Δειλινά, Αετός Ανωγείων, Ασίτες, Φαιστός και Ασήμι μετράνε μόνο… τρίποντα

Στην Β1 ΕΠΣΗ, μόλις δύο ομάδες έχουν κάνει το απόλυτο και αυτές είναι οι Νέοι Μινωικής και ο Ηρακλής Νιπιδιοτού.

Τέλος στην Β2 ΕΠΣΗ, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, αφού Άλογο Μαλεβιζίου, Δαφνές, Παλιανή και Μαραθώνας προστάτευσαν την έδρα τους πανηγυρίζοντας μόνο νίκες.

Αναμφίβολα πολλές είναι οι ομάδες που έχουν κρατήσει το αήττητο στην έδρα τους, δείχνοντας με το… καλημέρα τους στόχους τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.