Μ. Αθανασάκης: «Έπρεπε να μείνουν ανοιχτές οι ακαδημίες»

Το δικό του μήνυμα για την πανδημία που περνάει η χώρα μας έστειλε μέσα από το Grandsport.gr ο προπονητής ακαδημιών του «Candia Sport», Μαρίνος Αθανασάκης.

Ο νεαρός τεχνικός που έχει αναλάβει τις ακαδημίες του Πόρου, ευχήθηκε να επιστρέψουν σύντομα όλες οι ομάδες στην αγωνιστικό δράση, ενώ εξέφρασε την άποψη του ότι οι ακαδημίες θα έπρεπε να παραμείνουν ανοιχτές όπως τα δημοτικά σχολεία.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε, ο Μαρίνος Αθανασάκης: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το κόσμο δύναμη και υπομονή και να βγούμε σύντομα από όλο αυτό που περνάμε, να γυρίσουμε στα γήπεδα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας για να μπουν τα παιδιά ξανά στον αθλητισμό, να ξεφύγουν από τα κινητά και τους υπολογιστές.

ADVERTISING

Θεωρώ ότι έπρεπε να μείνουν ανοιχτές οι ακαδημίες όπως έμειναν και τα σχολεία, ώστε να μπορούν τα παιδιά να είναι κοντά στον αθλητισμό και μακριά από όλα τα άλλα που μόνο καλό δεν τους κάνουν. Εύχομαι λοιπόν σύντομα να ξανά γυρίσουμε στο γήπεδο να τελειώσουμε το έργο μας να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε στα παιδιά όλα όσα γνωρίζουμε πάνω στο ποδόσφαιρο.

Εγώ από την μεριά μου δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό στο να διδάξω τα παιδιά να είναι πρώτα από όλα καλοί χαρακτήρες, καλοί μαθητές και να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές και δίνω και την ψυχή μου για αυτό. Τώρα για τις ομάδες των τοπικών η ευχή μου είναι να επιστρέψουμε δυνατοί να πετύχουν οι ομάδες τους στόχους τους και να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Δεν ξέρω κατά ποσό εύκολο θα ήταν η επιστροφή καθώς θα πρέπει να μπούμε ξανά σε φάση προετοιμασίας και για αυτό πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς και με προσοχή».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content