Ζαρός: Πρώτη συνάντηση διοίκησης – παικτών και προπονητή

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, η πρώτη συνάντηση του νέου προπονητή με την Διοίκηση της ομάδας , αλλα και με τους ποδοσφαιριστές ,οι οποίοι έδωσαν δυναμικά το “παρών”.

Ο νέος τεχνικός των “πρασίνων”, Κώστας Παντζαριδης, γνώρισε από κοντά τους ανθρώπους πού έβαλαν νέα φιλοσοφία στην ομάδα και θα επιδιώξουν την επανεκκίνηση, ενώ αμέσως μετά γνώρισε τους ποδοσφαιριστές , οι οποίοι εκτός δύο δικαιολογημένων απόντων, έφτασαν τους 22.

Το κλίμα ήταν αρκετά καλό, ενώ από την πρώτη συνάντηση δόθηκε το στίγμα και το μήνυμα για το πως θα δουλέψει η ομάδα, η οποία θα στηριχτεί σε αρκετά νέα παιδιά και θα επιδιώξει να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο και προάγει την ιδέα του Αθλητισμού.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου ,ημέρα Δευτέρα, ενώ προσεχώς θα ανακοινωθούν και τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Αλπαντάκης Γιάννης, όσο και ο προπονητής,ευχήθηκαν “καλή και υγιή σεζόν” και ήδη από απόψε ξεκινάει ο σχεδιασμός για την ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...