Νίκησε και είναι μόνος δεύτερος

Ο Ζαρός κέρδισε 4-0 τον Μαραθώνα και κρατήθηκε ψηλά.

Το σύνολο του Παντζαρίδη με το «τρίποντο» που πέτυχε, βρέθηκε στη δεύτερη θέση χωρίς «συγκάτοικο». Ο σύλλογος του Μαραθώνα, στον αντίποδα, δεν μπόρεσε να βελτιώσει τη συγκομιδή του.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους (44’) με τον Καργάκη. Στο 55’, μάλιστα, απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη, αφού ο Λεμονάκης πέτυχε το 2-0. Λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι, με δύο τέρματα των Ξεκαρδάκη (90’) και Καπετανάκη (93’) διαμορφώθηκε το 4-0.

ADVERTISING

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καλεμάκης, Λεμονάκης, Αλμπαντάκης Εφρ, Καρουζάκης (70’ Σηφάκης), Αλμπαντάκης Β., Τσαγκαράκης (65’ Θεργιάκης), Γιατρομανωλάκης (90’ Παπαδοβασιλάκης), Καργάκης, Σαριδάκης (65’ Καπετανάκης), Ξεκαρδάκης (90’ Αλμπαντάκης).

Μαραθώνας: Φθενάκης, Σημαιάκης, Χουστουλάκης, Κτιστάκης (70’ Βιδοζαχαράκης), Σερλιδάκης (85’ Μαυροφοράκης), Μαγούλιος, Βραχασωτάκης, Ρουμπάκης, Βερτουδάκης (60’ Σχοιναράκης), Μάτσα, Ρογδάκης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content