Ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για ανακατασκευές στο γήπεδο των Αγ. Δέκα

Το Συμβούλιο Κοινότητας των Αγίων Δέκα βάσει της υπόσχεσης για χρηματοδότηση έργων ύψους 350.000 ευρώ, προχώρησε σε μελέτες που αφορούσαν την περίφραξη και τον ηλεκτροφωτισμό του αγωνιστικού χώρου των Αγίων Δέκα, ώστε να πραγματοποιηθούν ανακατασκευές στο γήπεδο.

Το Συμβούλιο Κοινότητας εργάζεται εντατικά τον τελευταίο χρόνο, με στόχο τη δημιουργία καλύτερων αθλητικών εγκαταστάσεων στο χωρίο και την προοπτική αδειοδότησης από την ΓΓΑ. Στο πλαίσιο αυτό, το Συμβούλιο προχώρησε σε ανασύνταξη του Γενικού Σχεδίου Αθλητικών Εγκαταστάσεων λαμβάνοντας υπόψιν τις προδιαγραφές της ΓΓΑ, αλλά και όσες παρεμβάσεις έγιναν από το 2007 και έπειτα στο γήπεδό των Αγίων Δέκα.

Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 και ολοκληρώθηκε δύο μήνες αργότερα και πλέον οι άνθρωποι του Συμβουλίου γνωρίζουν τα σημεία όπου μπορούν να κατασκευαστούν νέες υποδομές, αλλά και τα σημεία όπου μπορεί να γίνει διατήρηση των τωρινών υποδομών.

ADVERTISING

Σχετικά με τις μελέτες, βρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης από το Δήμο Γόρτυνας προς το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα για ανακατασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Αύγουστο του 2020, το Συμβούλιο Κοινότητας, αξιοποίησε την χρηματοδότηση 10000 ευρώ για τη συντήρηση του τάπητα και άλλων υποδομών του γηπέδου που χρειαζόντουσαν άμεσα επισκευές.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content