Προβληματισμός για το γηπεδικό, ψάχνουν λύσεις…

Μπορεί η… καραντίνα να μην επιτρέπει μέχρι στιγμής στους ανθρώπους της ΑΕ Κατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» να κινηθούν ιδιαίτερα για να βρουν λύσεις στο γηπεδικό πρόβλημα, όμως οι επικοινωνίες μεταξύ των παραγόντων των «κιτρινόμαυρων» είναι συνεχόμενες, αναζητώντας την ιδανική λύση στο πρόβλημα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, βρίσκονται συνεχώς με ένα… τηλέφωνο στο χέρι, επικοινωνώντας τόσο με αρμόδιους φορείς, όσο και… μεταξύ τους, προκειμένου να λυθεί μία και… καλή το γηπεδικό πρόβλημα.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής και είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, όμως πολλοί είναι αυτοί «μέσα» στην ομάδα, που προτείνουν να βρεθεί άλλη λύση και να εγκαταλειφθεί οριστικά το γήπεδο στον Καρτερό.

ADVERTISING

Το… αρνητικό της υπόθεσης, είναι πως δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές, η ΑΕΚ «Di Babbo Climatecnica» είναι πλέον αναγκασμένη να «ξενιτευτεί» και στο «τραπέζι» βρίσκονται όλα τα ενδεχόμενα.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν τους «καίει» μόνο η… πρώτη ομάδα, αλλά και η ακαδημία, καθώς στην ηλικιακή κατηγορία 12-14 ετών, υπάρχουν αρκετά παιδιά και θα πρέπει να βρεθεί και γι’ αυτά λύση, καθώς το γήπεδο στον Κατσαμπά που καλύπτει τις ανάγκες της ακαδημίας, είναι διαστάσεων 5×5 και δεν μπορούν να προπονηθούν σε αυτό και ως εκ τούτου, έχουν μείνει και εκείνα χωρίς γήπεδο…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content