Παρακολούθησε και τις δύο προπονήσεις ο Β. Παπαγγελής! (pics)

Μπορεί οι προπονήσεις των Μικτών να γινόταν την ίδια ώρα και σε διαφορετικό γήπεδο, ωστόσο ο Βαγγέλης Παπαγγελής βρέθηκε και στις δύο.

Ο υπεύθυνος των Μικτών ομάδων Ηρακλείου βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά κοντά στην προσπάθεια των δύο ομάδων από την πρώτη ημέρα και δεν έχει χάσει προπόνηση.

Μάλιστα σήμερα το… έργο του ήταν πιο δύσκολο, αφού και οι δύο ομάδες είχαν την ίδια ώρα προπόνηση σε διαφορετικά γήπεδα. Παρόλα αυτά δεν επηρεάστηκε ούτε από τις καιρικές συνθήκες, ούτε από τα διαφορετικά γήπεδα, αφού βρήκε τον τρόπο να δει και τις δύο ομάδες.

Αρχικά πήγε στο Μαρτινέγκο για να παρακολουθήσει την Κ15 και τον Λευτέρη Αθανασάκη, ενώ στην συνέχεια αποχώρησε για το Ατσαλένιο, όπου προπονήθηκε η Κ17.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Υποχρεωτικά διπλώματα UEFA για τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΗ

Αλλαγές στο πλαίσιο των απαιτούμενων προπονητικών προσόντων ανακοίνωσε η...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...