Οριστικό: Αναβλήθηκε το Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ

Δεν θα πραγματοποιηθεί οριστικά η αναμέτρηση του ΟΦΗ στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω κρουσμάτων στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Μάλιστα η Super League με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και προχώρησε στην αναβολή της αναμέτρησης.

Προς αναβολή το Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ!

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει: ” Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League”.Click to Hide Advanced Floating Content