Καβάλα: Έβαλε… αγγελία για νομικό σύμβουλο!

Άτομο για να αναλάβει όλα τα νομικά ζητήματα του συλλόγου αναζητάει η ΠΑΕ Καβάλα.

Στην ανακοίνωσή τους οι “αργοναύτες” αναφέρουν: “Στην συνέχεια της προσπάθειας μας να χτίσουμε ξανά από την αρχή την ποδοσφαιρική μας ομάδα αλλά και τον οργανισμό ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, αναζητούμε ένα άτομο με ηγετικές ικανότητες ώστε να αναλάβει την θέση του νομικού συμβούλου της ομάδας.

Σε αυτή την απαιτητική, πλήρους απασχόλησης και σημαντική θέση χρειαζόμαστε ένα άτομο που έχει τις απαραίτητες ικανότητες για να αναλάβει ηγετική θέση σε όλα τα νομικά ζητήματα του οργανισμού αλλά και σε εξωτερικά και εσωτερικά ζητήματα του συλλόγου.

ADVERTISING

Μέσα στις υποχρεώσεις της θέσης είναι και οι νομικές συμβουλές προς το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά και οι διαπραγματεύσεις με τρίτους φορείς. Επίσης θα πρέπει να εκπροσωπείτε και να ηγείστε της νομικής μας ομάδας σε όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν με την διοργανώτρια αρχή, την ΕΠΟ και την Κυβέρνηση.

Για να αναλάβετε αυτή την θέση χρειάζεστε:
– Άδεια ασκήσεως δικηγορικού επαγγέλματος για τουλάχιστον 2 χρόνια.
– Σωστή κατανόηση και γνώση των νόμων πέρι συμβολαίων, συναλλαγών, ιδιοκτησίας και παρεμφερών ζητημάτων.

Για την θέση προσφέρονται, Καλός μισθός, Ασφάλιση και η ευκαιρία να βάλεις και εσύ το “λιθαράκι” σου στην προσπάθεια ο ΑΟΚ και η πόλη της Καβάλας να “μεγαλώσουν” όπως όλοι μας ονειρευόμαστε.

ADVERTISING

Τρόποι επικοινωνίας:
1. Mέσω απευθείας μηνύματος στις σελίδες μας στα Social Media (Facebook – Instagram)
2. Μέσω e-mail στην διεύθυνση info@kavalafc.gr”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content