GRANDSPORT

Τα χρόνια πολλά του Πόρου στα μέλη της ομάδας του

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Τα χρόνια πολλά του Πόρου στα μέλη της ομάδας του
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ανήμερα (08/11) της εορτής του Μιχαήλ-Αρχαγγέλου, η ομάδα του Πόρου έστειλε τις θερμότερες ευχές της, στα μέλη της που γιορτάζουν, στους ποδοσφαιριστές, Μιχάλη Μαγάκη, Μιχάλη Φραγκουλάκη, Άγγελο Καστελλιανάκη και στον μασέρ της ομάδας, Μιχάλη Χαλκιαδάκη.

Οι ευχές του Πόρου: «Tην ονομαστική τους εορτή έχουν σήμερα Κυριακή (08/11) ο captain Μιχάλης Μαγάκης, ο μαέστρος Μιχάλης Φραγκουλάκης, ο… killer Άγγελος Καστελλιανάκης και ο μασέρ του Πόρου Μιχάλης Χαλκιαδάκης. Θερμές ευχές από την οικογένεια της ομάδας μας σε όλους τους εορτάζοντες. Να είστε πάντα καλά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, να σας χαίρονται όσοι σας αγαπάνε και τους αγαπάτε»

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα