Γ. Μαστροκυριακάκης: «Επιτακτική ανάγκη να φύγουμε από τον Καρτερό»

Δύσκολο έως… ακατόρθωτη χαρακτήρισε την επιστροφή της ΑΕ Κατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» στον Καρτερό μετά τις νέες καταστροφές που υπέστη το γήπεδό της, ο πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Μαστροκυριακάκης μιλώντας στο Grandsport.gr.

Ο Γιάννης Μαστροκυριακάκης, αρχικά σχολίασε τις νέες καταστροφές που υπέστη το γήπεδο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως επικρατεί θλίψη και απογοήτευση, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε τόσο στους τοπικούς φορείς, όσο και στη σκέψη που υπάρχει να εγκαταλειφθεί το γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

ADVERTISING

Στις δηλώσεις του λίγο μετά τη νέα καταστροφή του γηπέδου, ανέφερε: «επικρατεί μία θλίψη και συνάμα απογοήτευση για ακόμα μία φορά. Δυστυχώς, πλέον η επιστροφή μας στο γήπεδο είναι δύσκολη, έως και ακατόρθωτη. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα συνεδριάσει το συμβούλιο για να συζητήσουμε και να δούμε ποια είναι πλέον η καλύτερη λύση για την ομάδα μας αλλά και την ακαδημία».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει ως σκέψη, να εγκαταλειφθεί το γήπεδο, ο ίδιος τόνισε: «η μόνη λύση είναι αυτή, δεν γίνεται πάλι να φτιάξουμε το γήπεδο και σε λίγο καιρό να ξανα πλημμυρίσει. Και εκτός αυτού, δεν γίνεται να κάνουμε εργασίες τώρα για να προλάβουμε να σώσουμε κάτι, διότι δεν επιτρέπεται τίποτα. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να φύγουμε από τον Καρτερό».

ADVERTISING

Σύμφωνα με τον ίδιο βέβαια, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει… plan b, προσθέτοντάς όμως πως από τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουν να βρουν μία μόνιμη λύση. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «για άμεσα δεν υπάρχει plan b, θα ψάχνουμε από τις επόμενες μέρες να βρούμε μία μόνιμη λύση».

Τέλος, ευχαρίστησε τους φορείς και ιδιαίτερα τον Νίκο Συριγωνάκη, που από τη πρώτη στιγμή, μέσα σε λίγες ημέρες, βρέθηκε στο γήπεδο, προκειμένου να αντικρίσει ο ίδιος την κατάσταση του γηπέδου και το μέγεθος των ζημιών, λέγοντας: «μέχρι τώρα έχουμε την αμέριστη βοήθεια από την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά από τον κ. Συριγωνάκη, που βρέθηκε πάλι στο γήπεδο για να δει την κατάσταση, ενώ δίπλα μας ήταν τις προηγούμενες ημέρες σε ότι χρειαστήκαμε, τόσο ο Δήμος Ηρακλείου, όσο και η Πολιτική Προστασία».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content