Διπλή προπόνηση για την Μικτή Κ15!

Σε επίπεδο Μικτής Κ15 ΕΠΣΗ, ο Ενωσιακός προπονητής  Λευτέρης Αθανασάκης όρισε δύο προπονήσεις Δευτέρα και Τρίτη, 6 και 7 Δεκεμβρίου, συνεχίζοντας την διαδικασία προεπιλογής για ομάδες του Ηρακλείου και των γειτονικών δήμων.

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές από τη Μεσαρά ο Αθανασάκης μετά την προεπιλογή που έγινε την περασμένη Πέμπτη στο Τυμπάκι, τώρα προχώρησε σε ονομαστικές κλήσεις.

Πιο συγκεκριμένα: “Την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο Λίντο. Σε αυτή θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από τα σωματεία: ΠΟΑ, Λίντο, ΠΑΝΟΜ. Επίσης καλούνται οι εξής ποδοσφαιριστές από σωματεία της Μεσαράς: Σταυριανάκης, Κουρτάκης, Ανδριγιαννάκης (ΑΟΤ), Παπουτσιδάκης, Νικηφοράκης, Χαμαλάκης, Παπαδάκης Γιάννης, Λορέντζο Κράσι (Φαιστός), Κασσωτάκης (Αγία Βαρβάρα), Σκαπέρδας (Μοίρες).

ADVERTISING

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλος». Σε αυτήν θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από τα σωματεία: Εργοτέλης, Ηρόδοτος, ΠΑΟ, Κάντια-Δαμάστα, Αλμυρός, Ερ. ΟΦΗ, Αθλόπολις, ΑΕ Κρητών, Δειλινά”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content