Έξαλλος ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη Γ. Τουντζάρης, για την αναστολή της Super League 2!

Με αφορμή την αναβολή του πρωταθλήματος της Super League 2, ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουντζάρης, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Αφού εξήγησε πως οι ομάδες παραμένουν εννέα μήνες χωρίς αγώνας, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο κάποιος να ασχοληθεί με τον ελληνικό αθλητισμό ως παράγοντας.

Αναλυτικά όσα είπε: «12X40=480. 9 μήνες χωρίς αγώνες, 480 οικογένειες περιμένουν να ζήσουν την κανονικότητα που ζουν συνάδελφοί τους σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός φυσικά της χώρας μας. Επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου φορείς διασποράς του ιού… Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία μας υποβάλει σε αδειοδότηση για να ελέγξει την επάρκειά μας να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα που δεν έχει έσοδα, η ΕΕΑ μας κουνάει το δάχτυλο, η εφορία ζητάει ενημερότητα, ο ΕΦΚΑ επίσης…

ADVERTISING

Ένα απλό ερώτημα….υπάρχει μεγαλύτερος μαλ… από έναν ιδιοκτήτη επαγγελματικής ομάδας στον ελληνικό αθλητισμό; Εννοείται πως ήρεμα ρωτάω..».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content