Ορίστηκε η σέντρα στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ

Η Ένωση ανακοίνωσε την έναρξη του φετινού τουρνουά.

Είναι πλέον γεγονός. Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Υποδομών ΕΠΣΗ και ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η έναρξη του 10ου Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ το σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου.

Η σχετική ενημέρωση: «Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Υποδομών ΕΠΣΗ και ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφασίστηκε η έναρξη του 10ου Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ το σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου.

ADVERTISING

Οι Ακαδημίες και τα Αθλητικά Κέντρα θα παραλάβουν την προκήρυξη και το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, προκειμένου να προετοιμαστούν για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών οφείλουν να προσκομίσουν έως την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΣΗ ή να αποστείλουν μέσω email στο info@epsirakliou.gr τις καταστάσεις συμμετοχής των ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στο Παιδικό Πρωτάθλημα. Οι καταστάσεις πρέπει να είναι σφραγισμένες και υπογεγραμμένες».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content