Στο «πλευρό» των πληγέντων της Σάμου ο Αστέρας Ρεθύμνου

Η ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και το κοινωνικό παντοπωλείο Σάμου, διοργανώνουν… εβδομάδα αγάπης, για τους πληγέντες του ισχυρού σεισμού που σημειώθηκε στο νησί, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Αυτή η όμορφη κίνηση θα διαρκέσει από σήμερα, 6 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου και στόχος είναι να βοηθήσουν όλοι, προσφέροντας κουβέρτες, αναπηρικά καροτσάκια, υπνόσακους ή κάνοντας δωρεές χρημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει: «Ο Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου ως ένας ενεργός ποδοσφαιρικός και αθλητικός οργανισμός με έντονη πολυεπίπεδη δράση, αναλογιζόμενος των ευθυνών του ως προς το κοινωνικό σύνολο, θεωρεί καθήκον του να υιοθετήσει θετικές συμπεριφορές σε θέματα που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων. Άπαντες που πλαισιώνουμε τον οργανισμό «ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου), πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, αποτελούν οντότητες άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιούνται και οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

ADVERTISING

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, ο Αστέρας Ρεθύμνου ήρθε σε επικοινωνία με το Δήμο Ανατολικής Σάμου και συγκεκριμένα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Κάιλα Δέσποινα, ζητώντας να ενημερωθεί για τις ανάγκες που έχουν προκύψει μετά τον καταστροφικό σεισμό στη Σάμο.

Ο Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου οργανώνει «εβδομάδα ΑΓΑΠΗΣ» για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε βασικά αγαθά για τους συνανθρώπους μας στη Σάμο, η οποία θα έχει διάρκεια από 6 μέχρι 13 Νοεμβρίου.

Τα αγαθά που μας ενημέρωσαν ότι αποτελούν βασικές ανάγκες τους, σε τούτες τις δύσκολες στιγμές, είναι:

ADVERTISING

1) Αναπηρικά καροτσάκια

2) Κουβέρτες – sleeping bag

Τα προϊόντα θα συγκεντρώνονται:
1) Γραφεία Αστέρα (πλατεία Σοχώρας), περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6974804954 κος Δασκαλάκης στο e-mail neosasterasreth@gmail.com και στο τηλέφωνο 6982910502 κος Παπαδάκης.

ADVERTISING

Επιπλέον όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας στην Σάμο με δωρεές που θα καταβάλλονται στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμός

GR0301727080005708052763291 / Τράπεζα Πειραιώς / δικαιούχος Δήμος Ανατολικής Σάμου».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content