«Φουλ» για πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, ωστόσο κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με 4-1 κόντρα στην Αϊτχόβεν.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ, όταν ο Σβάμπ έκανε πέναλτι με τον Ζάχαβι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε “τρελαμένη” και μέσα σε 18 λεπτά κατάφερε να πετύχει 4 τέρματα. Πιο συγκεκριμένα στο 46′ μετά από φάουλ του Τζόλη και κακή απομάκρυνση των αμυντικών, ο Ζίβκοβιτς σούταρε και ο Σβάμπ μπήκε στην πορεία της μπάλας κάνοντας το 1-1.

ADVERTISING

Στο 56′ οι δύο ποδοσφαιριστές άλλαξαν ρόλους, αφού ο Σβάμπ πάσαρε στον Ζίβκοβιτς και ο τελευταίος αφού πέρασε τον αμυντικό με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο ΠΑΟΚ “σφράγισε” το τρίποντο, όταν ο Ελ Καντουρί έκλεψε τη μπάλα, έδωσε στον Τζόλη και εκείνος  με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 3-1.

Το… κερασάκι στην τούρτα για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ έβαλε ο Ζίβκοβιτς,  ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και τέταρτο για τον ΠΑΟΚ, που πήρε σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ