ΕΠΣΗ: Οι ομάδες που δεν πρόλαβαν να πάρουν το πρώτο… τρίποντο

Όλα τα πρωταθλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μπήκαν στον «πάγο» για τουλάχιστον ένα μήνα, μόλις μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη σέντρα. Αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, αρκετές ομάδες δεν πρόλαβαν να… γευτούν τη νίκη και το Grandsport.gr σας παρουσιάζει τις ομάδες από όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΗ που δεν πήραν «τρίποντο» μέχρι τη διακοπή.

Στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, τρεις είναι οι ομάδες οι οποίοι έχουν να πάρουν νίκη από την προηγούμενη σεζόν. Η Γόρτυς, τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, μετράει μόλις έναν βαθμό, ενώ ο Πήγασος μετράει μόνο ήττες μέχρι στιγμής. Το Μεταξοχώρι δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα όποτε είναι δεδομένο πως και αυτό έχει «μηδέν» βαθμούς.

Στον πρώτο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, τρεις είναι και πάλι οι ομάδες χωρίς νίκη, ωστόσο όλες έχουν πάρει τουλάχιστον από ένα βαθμό. Αυτές οι ομάδες, είναι ο Δωριέας, οι Νέοι Ηροδότου, όπου και οι δύο έχουν δύο βαθμούς και η Ομόνοια Καλλιθέας η οποία έχει μόλις έναν βαθμό, τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, δύο είναι οι ομάδες που δεν έχουν νίκη. Η μία είναι ο Άγιος Δημήτριος ο οποίος έχει τρεις βαθμούς αλλά από ισοπαλίες και η άλλη ομάδα είναι ο ΕΓΟΗ ο οποίος δεν πρόλαβε να πάρει βαθμό.

Στη Β1 ΕΠΣΗ, δύο ομάδες δεν έχουν νίκη και βαθμό αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και είναι η Γαρίπα και οι Ελπίδες Καρτερού, ενώ στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ τέσσερα είναι τα σωματεία χωρίς νίκη και βαθμό. Εθνικός, Θέρισσος, Ζαρός και Νέοι Αλμυρού, θα περιμένουν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, για τους πρώτους βαθμούς τους.

Στην Γ ΕΠΣΗ, Χείμαρος και Ίνι, μετράνε μόλις έναν βαθμό τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ενώ χωρίς βαθμό είναι οι Νέοι Μοιρών.