Χωρίς δύο κόντρα στη Βόνη ο ΑΟ Τυμπακίου!

Με δύο νέα… προβλήματα ολοκλήρωσε πριν λίγο τη προετοιμασία του ο ΑΟ Τυμπακίου για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ με αντίπαλο τη Βόνη.

Η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη, προπονήθηκε κανονικά σήμερα, ολοκληρώνοντας τη προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο (20/11) παιχνίδι με αντίπαλο τη Βόνη, όπου ο έμπειρος τεχνικός, θέλει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη που θα τους διατηρήσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εκτός «μάχης» τέθηκαν οι Παπαδάκης-Σκαντζάκης, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες ημέρες, με τον Γιώργο Παπαδάκη να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ ο Δημήτρης Σκαντζάκης αντιμετώπισε πρόβλημα στα πλευρά, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην υπολογίζονται για το παιχνίδι που ακολουθεί.

ADVERTISING

Θετικό το ότι επιστρέφει ο αρχηγός, Νίκος Κουρουθιανάκης που απουσίασε από το προηγούμενο παιχνίδι για οικογενειακούς λόγους, ενώ την ίδια ώρα, οι Ευθύμης Χαλκιαδάκης-Αλέκος Ζαφείρης, συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την πλήρη επιστροφή τους στην δράση.

Ο Αλέκος Ζαφείρης, κάνει αγώνα… δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.Click to Hide Advanced Floating Content