Μ. Μακράκης: «Σπουδαία ημέρα για τον ΑΟΑΝ, μεγάλη και ιστορική ομάδα η Αναγέννηση»

Για την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντιμέτωπη του ΑΟΑΝ την Αναγέννηση Καρδίτσας μίλησε ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του Αγίου Νικολάου, Μάνος Μακράκης.

Ο ίδιος δεν έκρυψε πως στον ΑΟΑΝ ήθελαν να αντιμετωπίσουν ένα από τους «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Αναγέννηση Καρδίτσας και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις!

Παράλληλα έκανε γνωστό πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όπως ανέφερε άπαντες θα προσπαθήσουν η ομάδα να κάνει ένα ακόμα τεράστιο βήμα!

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ο Μάνος Μακράκης στις δηλώσεις του ανέφερε: «Ιστορική ημέρα για τον ΑΟΑΝ και τον Άγιο Νικόλαο! Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε κληρωθεί με ένα από τους «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο θα αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας!

Είναι μία ομάδα που είναι μία κατηγορία και όχι δύο μεγαλύτερη από εμάς και αυτό «αυξάνει» τις όποιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση στην επόμενη φάση!

Από πλευράς της διοίκησης έχουνε γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε το παιχνίδι να διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο και ο κόσμος να μπορέσει να απολαύσει αυτό το ιστορικό παιχνίδι.

ADVERTISING

Από εκεί και πέρα στο Κύπελλο έχουμε φτάσει πολύ μακριά, ενώ πλέον θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε καλή απόδοση και αν έχουμε και τύχη σίγουρα μακάρι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και ακόμα παραπέρα…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ