Συνάντηση Super League-ΠΣΑΤ

Την ευκαιρία να έχουν μία κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου του ΠΣΑΤ με τον πρόεδρο της Super League στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Οι δύο νέες διοικήσεις είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά για την περαιτέρω συνεργασία τους σε ζητήματα θεσμικού χαρακτήρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Super League: Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε θεσμική συνάντηση στα γραφεία της Super League, μεταξύ του προέδρου της Super League Γιώργου Μποροβήλου και αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, αποτελούμενης από τους κ.κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, πρόεδρο ΠΣΑΤ, Βαγγέλη Ιωάννου, Α’ αντιπρόεδρο, Μάνο Σταραμόπουλο, Β’ αντιπρόεδρο, Κώστα Αλεξόπουλο, ειδικό γραμματέα, Μάνο Χρυσό και Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο, μέλη.

ADVERTISING

Και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις και εξέφρασαν την πρόθεσή τους για διαρκή και συστηματική συνεργασία σε πλειάδα ζητημάτων θεσμικού χαρακτήρα, οι οποίες θα μορφοποιηθούν προσεχώς.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του στον πρόεδρο της Super League Γιώργο Μποροβήλο για το επίπεδο συνεργασίας με τις ΠΑΕ-Μέλη της Super League και κατέθεσε προτάσεις περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας αυτής, οι οποίες θα τεθούν υπόψη των αρμόδιων φορέων”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.