Η εστίαση έστειλε «ηχηρό» μήνυμα! (pics)

Με κατεβασμένα ρολά σε ολόκληρη τη χώρα αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν σήμερα, Τρίτη 16/11, οι επιχειρηματίες αλλά και οι εργαζόμενοι σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ, αντιδρώντας στα -ολοένα μεταβαλλόμενα και κάθε άλλο παρά επιτυχημένα- περιοριστικά μέτρα και στη γενικότερη διαχείριση της πανδημίας Covid-19 από την κυβέρνηση, που είχε σοβαρές επιπτώσεις (και) στις επιχειρήσεις τους.

Οι καταστηματάρχες αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι η πτώση του τζίρου τους υπερβαίνει το 50%, με την προσέλευση του κόσμου να έχει μειωθεί κατά 80%.

Ως εκ τούτου, όσοι δραστηριοποιούνται στην εστίαση ζητούν, μέσω των κινητοποιήσεών τους, μέτρα στήριξης και άλλες ρυθμίσεις για τη βελτίωση των στρεβλώσεων της νομοθεσίας για τον κλάδο.

ADVERTISING

Όπως είναι φυσικό, οι εικόνες από στέκια και πολυσύχναστες πλατείες θύμισαν έντονα εποχές lockdown, ενώ ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.