Δ. Στεφανάκης: «Είμαστε μια οικογένεια και βγάλαμε ψυχή»

Για τον βαθμό που πήρε ο Πόρος στον Άγιο Νικόλαο, αλλά και την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο μίλησε μετά το τέλος του ματς ο Δημήτρης Στεφανάκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε ότι η ομάδα του έβγαλε ψυχή και πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό για την συνέχεια, ενώ στάθηκε και στην μεγάλη επέμβαση του Ζαφείρη.

Παράλληλα μίλησε και για την επιλογή του Ανδρέα Σκέντζου να τον ρίξει στην... μάχη και σε μια θέση που ξέρει να παίζει, όπως τόνισε και ο ίδιος.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν καλό αντίπαλο. Παρόλα αυτά εμείς ξέρουμε τις δυνατότητες μας και ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε μια άτυχη στιγμή, όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Αυτό άλλαξε τις συνθήκες του παιχνιδιού, όμως σταθήκαμε όπως έπρεπε. Είχαμε άλλη μια ατυχία στο τέλος του ματς με το πέναλτι, όμως η ικανότητα του συμπαίκτη μου (σ.σ. Ζαφείρης) θεωρώ ότι ώ να πάρουμε τον πολυπόθητο βαθμό που μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ για την δουλειά που γίνεται, είμαστε μια οικογένεια και το δείξαμε. Καταθέσαμε ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Οι συνθήκες του παιχνιδιού άλλαξαν, αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε λίγο περισσότερο, όμως αυτό που χρειαζόταν είναι η ψυχή και γι αυτό θεωρώ ότι πήραμε αποτέλεσμα. Είναι ένας ρόλος που μπορώ να παίξω και εκεί. Αισθάνομαι καλά που ο προπονητής μου με εμπιστεύτηκε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και στην συνέχεια"