Δικαίωση για Καβάλα στο Διαιτητικό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την Καβάλα στην προσφυγή που είχε καταθέσει κατά της ΕΠΟ για τα δελτία των ποδοσφαιριστών.

Μετά τη Ζάκυνθο και η Καβάλα δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο που προσέφυγε κατά της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ.

Οι «Αργοναύτες», με δικηγόρους τους Τάκη Μπαλτάκο και Παναγιώτη Μπιλίρη, ανέτρεψαν την απόφαση της ΕΙΠ/ΕΠΟ και μπορούν να εκδώσουν δελτία σε παίκτες πρώτης εγγραφής ώστε να συμπληρώσουν το ρόστερ και να αγωνιστούν κανονικά στη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2.

ADVERTISING

Να σημειωθεί ότι στην πρεμιέρα ο αγώνας της Καβάλα με τον Απόλλωνα Πόντου δεν διεξήχθη αφού δεν είχε ποδοσφαιριστές για να αγωνιστεί και για την τύχη του θα αποφανθεί ο αθλητικός δικαστής.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την εξής απόφαση.

Δίκασε αντιμωλία των διαδίκων την από 05.11.2021 έφεση της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965» κατά του τριτοβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο.) και της 712/04.11.2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Π.) της Ε.Π.Ο.

ADVERTISING

Δέχτηκε τυπικά και ουσιαστικά την ως άνω έφεση.

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη 712/2021 απόφαση της Ε.Ι.Π. της Ε.Π.Ο., ως προς την εκκαλούσα ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Π.Α.Ε Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965», κατά το προσβαλλόμενο αυτής μέρος”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content