Επιστρέφει στην Βαγιά ο ΟΦΑΜ!

Στο γήπεδο του ΕΓΟΗ επιστρέφει ο ΟΦΑΜ, όπως ανακοίνωσαν οι “ερυθρόλευκοι” το πρωί της Κυριακής.

Ο ΟΦΑΜ είχε σοβαρό πρόβλημα με το γηπεδικό, κάνοντας αρκετές αλλαγές στα γήπεδα την περίοδο της προετοιμασίας και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να μεταφερθεί οριστικά στο γήπεδο του ΕΓΟΗ.

Στην ανακοίνωση οι “ερυθρόλευκοι” ευχαρίστησαν την διοίκηση του ΕΓΟΗ, ενώ παράλληλα έστειλαν μήνυμα αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Διοίκηση του ΟΦΑΜ λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους κ την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι ποδοσφαιριστές μας από την αρχή της προετοιμασίας, κάνοντας… περιοδείες στα γήπεδα του Μαλεβιζίου, αποφάσισε την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο του ΕΓΟΗ.

Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του ΕΓΟΗ κ τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Κοροβέζο που για άλλη μια φορά στέκεται στο πλευρό της ομάδας μας, αποδεικνύοντας έτσι τις άριστες σχέσεις των δυο συλλογών.

Μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, αφού λύνεται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που στοίχισε και στην αγωνιστική εικόνα του ΟΦΑΜ, είναι ευκαιρία να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου και να μπει η ομάδα μας σε τροχιά ανάκαμψης.
#ΟΦΑΜ #ofamfamily… 🔴⚪⚫”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content