Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις…

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τον συνδυασμό με θετικά αποτελέσματα, θέλουν στη Φαιστό και απέναντι στην Αγία Βαρβάρα, σε ένα αρκετά δυνατό αντίπαλο.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη, δείχνει στη πλειοψηφία των παιχνιδιών της πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα και με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά τα δύο διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, την ισοπαλία με τον Αετό Ανωγείων και τη νίκη κόντρα στο Ρούβα, θα επιδιώξει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Αναμφίβολα, το ζητούμενο δεν είναι το… αποτέλεσμα για τη Φαιστό, που στη σύνθεσή της συμπεριλαμβάνονται αρκετά νεαρά παιδιά, κάποια εξ αυτών, αγωνίζονται για πρώτη φορά στις τοπικές κατηγορίες.

ADVERTISING

Αυτό που επιδιώκουν στη Φαιστό, δεν είναι άλλο από τη βελτίωσή τους, από παιχνίδι σε παιχνίδι, με τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής να είναι ικανοποιητικά…

Στο σημερινό παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα, θα υπάρχουν απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό, όμως κανένας στην ομάδα δεν στέκεται σ’ αυτές…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content