ΕΠΣΗ: Κλήθηκαν σε απολογία Πήγασος και Δωριέας!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΗ έκανε γνωστό πως Πήγασος και Δωριέας κλήθηκαν σε απολογία για τα όσα συνέβησαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: « ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ :ΔΩΡΙΕΑΣ

ADVERTISING

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ-ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 09/11/2021 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας και τον προπονητή σας κ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟ και τον βοηθό Προπονητή σας κ. ΚΟΦΙΝΙΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα τις 31/10/2021 ΠΗΓΑΣΟΣ-ΔΩΡΙΕΑΣ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.-

ADVERTISING

Σημείωση : Παρακαλείσθε κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας, να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO ΣΩΜΑΤΕΙΟ :ΠΗΓΑΣΟΣ

ADVERTISING

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 09/11/2021 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα τις 31/10/2021 ΠΗΓΑΣΟΣ-ΔΩΡΙΕΑΣ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.

ADVERTISING

Σημείωση : Παρακαλείσθε κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας, να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content