ΠΟΑ

Νέο σοκ στον ΠΟΑ με τον Θ. Πατινιώτη!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Νέο σοκ στον ΠΟΑ με τον Θ. Πατινιώτη!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μετά τον Σαμουηλίδη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ αυτή τη φορά, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. 

Ο λόγος για τον Θανάση Πατινιώτη, που αποχώρησε τραυματίας απο το γήπεδο του Αγίου Νικολάου και οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικές, με τους χειρότερους… φόβους να επιβεβαιώνονται, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σαμουηλίδης και Πατινιώτης, θα χρειαστεί να περάσουν τη πόρτα του χειρουργείου, με τον ΠΟΑ να χάνει δύο πολύτιμες… μονάδες, ενώ… μικρότερη είναι η ζημιά του Μανώλη Ρουμπάκη, που έχει υποστεί διάταση έσω συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα.

Η ομάδα του ΑΟΑΝ, με ανακοίνωσή της, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ, με την ανακοίνωση, να αναφέρει χαρακτηριστικά«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΑΝ, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του ΑΟΑΝ, εύχονται περαστικά στον ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ Θανάση Πατινιώτη για τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) στο μεταξύ μας παιχνίδι και να επιστρέψει σύντομα δυνατός στα γήπεδα».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΠΟΑ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα