Γ. Φιολιτάκης: «Μας προβληματίζει το γκολ στις καθυστερήσεις…»

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η Αγία Βαρβάρα δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις, αυτή τη φορά του ημιχρόνου, ενώ την περασμένη αγωνιστική στο φινάλε, με τον Γιώργο Φιολιτάκη, να εκφράζει τον προβληματισμό του γι’αυτό και να συμπληρώνει πως πρέπει οπωσδήποτε να το διορθώσουν.

Ο ικανός τεχνικός της Αγίας Βαρβάρας, μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Άγιο Δημήτριο, στάθηκε τόσο στις φάσεις που δημιούργησαν, τονίζοντας πως ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε, ενώ πρόσθεσε ακόμα πως έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς.

Στη δήλωση του, τόνισε χαρακτηριστικά: «ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, περισσότερες στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη και χωρίς να μας απειλήσει καθόλου ο αντίπαλος, δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Δυστυχώς, χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς και σίγουρα το γεγονός ότι σε δύο παιχνίδια συνεχόμενα, δεχτήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις, μας προβληματίζει και πρέπει οπωσδήποτε να το φτιάξουμε».