Ο Δημήτρης Μακρυδάκης νέος προπονητής του Ραύκου!

Έτοιμοι για την πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα στη Β κατηγορία της ΕΠΣΗ είναι στο Ραύκο, που πήραν ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του Αθλόπολις! Νέος προπονητής της ομάδας ο Δημήτρης Μακρυδάκης ο οποίος είναι και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομών του Αθλόπολις!

Σε μία περίεργη χρονιά για το Ραύκο και παρά την αβεβαιότητα που υπήρχε η ομάδα θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΗ, αφού νωρίτερα δεν είχε δηλώσει στην Α2, το σωματείο πήρε ποδοσφαιριστές από το Αθλόπολις και την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομών της Ακαδημίας Δημήτρης Μακρυδάκης!

Στόχος άλλωστε αυτής της συνεργασίας είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να πάρουν σημαντικές εμπειρίες από μία δύσκολη κατηγορία όπως είναι αυτή της Β κατηγορίας και μέσα από αυτό να αναδειχτεί το ταλέντο που υπάρχει στις ακαδημίες!

ADVERTISING

Όσο αναφορά την πρεμιέρα η ομάδα θα έχει κάποιες απουσίες καθώς δεν έχουν εκδοθεί ακόμα όλα τα δελτία, ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει άπαντες είναι τα παιδιά να πάρουν τις κατάλληλες εμπειρίες και μέσα από καλό ποδόσφαιρο να αναδειχτεί το ταλέντο των νεαρών παικτών που θα απαρτίζουν τη φετινή χρονιά την ομάδα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content