Σήκωσε μανίκια ο Ανδριανάκης

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Ανδριανάκη και του άμεσου συνεργάτη του Νίκου Μαστορίδη, πραγματοποίησαν εχθές οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚατσαμπά «Di Babbo Climatecnica», ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Μινωική.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας και πάλι στον πάγκο τους ένα ιδιαίτερα γνώριμο πρόσωπο, που γνωρίζει καλά το ρόστερ της ομάδας, θα προσπαθήσουν να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ και ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός, επιθυμεί να ξεκινήσει με το… δεξί τη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά, προβλήματα δεν υπάρχουν, πέραν του Τσίχλα που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν συμμετείχε στη προπόνηση, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία, ενώ σε φουλ ρυθμούς προπονείται πλέον ο Παναγιώτης Ταγγίνης, ο οποίος μετά από ένα διάστημα αποχής λόγω προβλήματος τραυματισμού, δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι.

ADVERTISING

Η προετοιμασία της ΑΕΚ, θα συνεχιστεί την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, παραμονή του αγώνα για την 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ