Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο ΑΟΑΝ-Προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου!

Δεν σταματάει πουθενά το τρένο του ΑΟΑΝ που πήρε μία ακόμα σπουδαία πρόκριση αυτή τη φορά στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία!

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες με τον ΑΟΑΝ ωστόσο να πατάει καλά στα πρώτα λεπτά, κάτι που κατάφερε να το «εξαργυρώσει» στο 25ο λεπτό του αγώνα όταν και πήρε το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα σε εκείνο το σημείο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Φουκαράκης με κοντινή προβολή νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 0-1!

ADVERTISING

Μάλιστα λίγο έλειψε ο ΑΟΑΝ να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, ωστόσο το μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Και ενώ ο ΑΟΑΝ κρατούσε με σχετική ευκολία το προβάδισμα, οι γηπεδούχοι στο 35΄ κατάφεραν να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κωστακιώτης με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Μάλιστα στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να κάνουν την ολική ανατροπή όταν μετά από σέντρα του Γρηγοριάδη, ο Γεωργακόπουλος σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά!

ADVERTISING

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Ο ΑΟΑΝ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος με το παιχνίδι να έχει εξαιρετικό ρυθμό και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε και πάλι το προβάδισμα.

Στο 53΄ ο Παπαδόπουλος είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, ωστόσο από πλεονεκτική θέση ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και η μπάλα πέρασε άουτ.

ADVERTISING

Στο 64΄ ήρθε η απάντηση για τους γηπεδούχους, όταν μετά από κόρνερ ο Θεοδωράκης έπιασε την κεφαλιά με τον Δολαψάκη να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή!

Ο ΑΟΑΝ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 75΄ κέρδισε φάουλ στα όρια της περιοχής από τα δεξιά! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαδόπουλος, με τη μπάλα να βρίσκει στο τείχος και να χτυπάει στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά με περιπετειώδη τρόπο ο Μαυρής πλάσαρε και έκανε το 1-2, εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών δίνοντας το προβάδισμα στον ΑΟΑΝ!

Οι γηπεδούχοι όπως ήταν φυσικό πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Κωστακιώτη, ωστόσο η μπάλα πέρασε έξω!

ADVERTISING

Παρά τις όποιες προσπάθειες το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τον ΑΟΑΝ να  παίρνει μία ακόμα σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας και να συνεχίζει να γράφει… ιστορία!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε Λευκίμμης (Αντώνης Δρακόπουλος): Γκάκος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς(90΄ Κουλούρης), Μοκοβίλα, Κιπτίου, Τσεβανέδης, Πανταζής(86΄ Ντεκάρνε), Θεοδωράκης, Γιωργακόπουλος(71΄ Τσολάκης)

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής, Πιθαρούλης, Τσανάι, Πάγια(73΄ Κίτος), Μαυρής, Μηνάς(95′ Τζιλάι), Παπαδόπουλος, Νοκάι(52΄ Μαρκάκης), Φουκαράκης

Η εξέλιξη της αναμέτρησης!

Ο ΑΟΑΝ δίνει μια ακόμα ιστορική “μάχη” κόντρα στην Λευκίμμη εκτός έδρας για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλει να δώσει συνέχεια στην ξέφρενη πορεία του στον θεσμό. Το Grandsport.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα ανά δύο (2) λεπτά*

Τέλοοοοος! Ο ΑΟΑΝ παίρνει τη νίκη και συνεχίζει να γράφει ιστορία! Λευκίμμη-ΑΟΑΝ 1-2!!!

95΄ Αλλαγή για τον ΑΟΑΝ, ο Τζιλάι στη θέση του Μηνά!

Ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων!

93΄ Φάουλ σε εξαιρετική θέση για τους γηπεδούχους στα όρια της περιοχής!

Τρία λεπτά εξτρά χρόνου!

90΄ Αλλαγή για τη Λευκίμμη, ο Κουλούρης στη θέση του Νίκιτς

89΄ Πιέζουν οι γηπεδούχοι με τον ΑΟΑΝ να προσπαθεί να βγει σε αντεπιθέσεις για να τελειώσει την υπόθεση νίκη-πρόκριση.

86΄ Αλλαγή για τους γηπεδούχους στη θέση του Πανταζή περνάει ο Ντεκάρνε.

82΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Ο Κωστακιώτης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά το κόρνερ του Θεοδωράκη, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

76΄ Γκοοοοοολ για τον ΑΟΑΝ! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στα όρια της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά μετά από περιπετειώδη τρόπο ο Μαυρής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2!

75΄ Φάουλ στα όρια της περιοχής για τον ΑΟΑΝ, μετά από πτώση του Μάριου Παπαδόπουλου!

73΄ Δεύτερη αλλαγή για τον ΑΟΑΝ! Ο Κίτος περνάει στη θέση του Πάγια!

71΄ Αλλαγή για τους γηπεδούχους στη θέση του Γεωργακόπουλου περνάει ο Τσολάκης!

67΄ Μακρινό σουτ του Φουκαράκη, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γκάγκος!

64΄ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λευκίμμη, όταν μετά από κόρνερ και την Κεφαλιά του Θεοδωράκη, ο Δολαψάκης έδιωξε τη μπάλα επάνω στη γραμμή.

60΄ Ανώτερος ο ΑΟΑΝ στο δεύτερο μέρος και είναι η μοναδική ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει!

53΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ, ωστόσο ο Παπαδόπουλος δεν τελείωσε σωστά τη φάση και η μπάλα κατέληξε άουτ.

52΄ Αλλαγή για τον ΑΟΑΝ ο Ντίνος Μαρκάκης στη θέση του Νοκάι.

45΄ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

Όλα έτοιμα για την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Τέλος του πρώτου μέρους με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια με 1-1!

45΄ Απίθανη χαμένη ευκαιρία για τη Λευκίμμη! Μετά από σέντρα του Γρηγοριάδη, ο Γεωργακόπουλος σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά!

44΄ Φτάνουμε κοντά στη λήξη του πρώτου μέρους, με τον ΑΟΑΝ να προσπαθεί να “συνέλθει” μετά το γκολ που δέχτηκε.

36′ Γκολ για τη Λευκίμμη! Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κωστακιώτης με δυνατή κεφαλιά νίκησε το Μπένκο και έκανε το 1-1!

35΄ Προσπαθεί να βγάλει αντίδραση η Λευκίμμη, ωστόσο ο ΑΟΑΝ κρατάει με ευκολία το υπέρ του σκορ.

30΄ Μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου, που πήγε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

25΄ Γκοοοοοολ για τον ΑΟΑΝ! Μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Φουκαράκης με προβολή από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 του ΑΟΑΝ!

23΄ Επικίνδυνη στιγμή στην περιοχή του ΑΟΑΝ, καθώς ο Κιπτίου έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, ενώ μετά από μία αναμπουμπούλα ο Πιθαρούλης έδιωξε σε κόρνερ.

21΄ Έχει ανέβει στα τελευταία λεπτά η Λευκίμμη και είναι εκείνη που έχει την κατοχή της μπάλας.

18΄ Επικίνδυνη σέντρα Δολαψάκη από τα δεξιά, έδιωξαν οι αμυντικοί τελευταία στιγμή προ του Νοκάι.

9΄ Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά με τον ΑΟΑΝ να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πάρουν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Ξεκίνησε το παιχνίδι!

Έγιναν γνωστές οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε Λευκίμμης (Αντώνης Δρακόπουλος): Γκάκος, Γρηγοριάδης, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Νίκιτς(90΄ Κουλούρης), Μοκοβίλα, Κιπτίου, Τσεβανέδης, Πανταζής(86΄ Ντεκάρνε), Θεοδωράκης, Γιωργακόπουλος(71΄ Τσολάκης)

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής, Πιθαρούλης, Τσανάι, Πάγια(73΄ Κίτος), Μαυρής, Μηνάς(95′ Τζιλάι), Παπαδόπουλος, Νοκάι(52΄ Μαρκάκης), Φουκαράκης

Μπροστά του θα βρει την Λευκίμμη, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να περάσει αυτή στους “16” του κυπέλλου. Αναμφίβολα μιλάμε για ένα αμφίρροπο παιχνίδι το οποίο θα κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι τέλος

Ο ΑΟΑΝ έχει καταφέρει να γράψει ιστορία μετά τις τέσσερις προκρίσεις του στο κύπελλο και σήμερα χωρίς άγχος θα παλέψει να κάνει μια ακόμα υπέρβαση παίρνοντας το εισιτήριο για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ