Εμφατικό πέρασμα από το Αστρίτσι για τους Νέους Ηροδότου

Μια πολύ μεγάλη νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Νέοι Ηροδότου, οι οποίοι πέρασαν από την έδρα των Κουνάβων με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να φανταστούν καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 3ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ποταμιανάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Στην συνέχεια οι Κουνάβοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχοντας την κατοχή της μπάλας, χάνοντας μάλιστα στο 20ο λεπτό τεράστια ευκαιρία με τον Κυπριωτάκη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των Νέων Ηροδότου, όμως δεν ευστόχησε.

ADVERTISING

Λίγα λεπτά μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε πάλι μόνος απέναντι από την εστία των αντιπάλων, όμως και πάλι το πλασέ του δεν είχε στόχο.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο οι Νέοι Ηροδότου πήραν “αέρα” δύο τερμάτων, όταν ο Κατσαρής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Κουνάβοι είχαν και πάλι την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η “ψυχρολουσία” των δύο τερμάτων σε δύο φάσεις δεν άφηνε την ομάδα του Δημήτρη Τσέρου να βρει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο. Όσο περνούσε η ώρα η πίεση γινόταν πιο αισθητή στην άμυνα των Νέων Ηροδότου, ωστόσο το 0-2 παρέμενε.

ADVERTISING

Οι Νέοι Ηροδότου κατάφεραν να “κλειδώσουν” το πρώτο τρίποντο της σεζόν στο 69ο λεπτό, όταν ο Μπλεδάκης από την άσπρη βούλα έκανε το 0-3.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε με τους “κυανόλευκους” να παίρνουν την πρώτη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα, αναγκάζοντας παράλληλα τους Κουνάβους στην τρίτη τους διαδοχική ήττα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Κουνάβοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού στο 86ο λεπτό ο Ψυχογιός δέχτηκε κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης.

ADVERTISING

Κουνάβοι: Σημαιάκης, Μανουσάκης, Σαριδάκης, Βαρδάκης, Κυπριωτάκης, Κοντογιάννης, Χρονάκης, Νιργιανάκης, Πρεντουλής, Τσαγκαράκης, Χανιωτάκης.

Νέοι Ηροδότου: Μήτρου, Γκαραλής,Μπελαδάκης, Κατσαρής Χ., Σιδηρόπουλος, Καρακωσταντής,  Ποταμιανάκης, Παναγιωτάκης, Κλίνης, Αμπατζής, Κολετάκης,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ