Με δύο απουσίες στη πρεμιέρα ο Αλμυρός

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Αλμυρού για τον αγώνα της πρεμιέρας του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής, με τον Δημήτρη Βολονάκη, να γνωρίζει ήδη, πως δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Ο Αλμυρός, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προετοιμάστηκε για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΑΟΑΝ, ενώ υπενθυμίζουμε ο αγώνας έπειτα από αίτημα της ομάδας του Αγίου Νικολάου, αντί για Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 15:00 στο γήπεδο του Αλμυρού.

Η προετοιμασία του Αλμυρού, θα ολοκληρωθεί σήμερα, με τον Δημήτρη Βολονάκη, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μωραΐτη-Τσαμάρες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα βρίσκονται στη διάθεσή του, αποτελώντας ουσιαστικά τα μοναδικά προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό.

ADVERTISING

Στον Αλμυρό, θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, έχοντας υψηλές βλέψεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο.