Επέστρεψε στο… σπίτι του και έδειξε την δύναμη του

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο παιχνίδι μετά την ανακατασκευή του γηπέδου στον Κρουσώνα και έδειξε ότι πλέον έχει πάρει… μπροστά για τα καλά.

Η ομάδα του Μάριου Σηφάκη “ταλαιπωρήθηκε” για ένα μικρό διάστημα λόγω των έργων που γινόταν στην φυσική έδρα του σωματείου, μη μπορώντας να κάνει ο νεαρός τεχνικός την προετοιμασία που επιθυμούσε.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ από την πρεμιέρα έχει δείξει τον αποκλειστικό στόχο που έχει και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα αν ήταν πιο αποτελεσματικός στις πρώτες δύο αγωνιστικές ίσως και να είχε και το απόλυτο, αφού στην πρεμιέρα έχασε σωρεία  ευκαιριών και δύο πέναλτι, ενώ στο ντέρμπι με τον Ρωμανό θα μπορούσαν να είχαν έρθει και τα τρία αποτελέσματα, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοια ματς.

ADVERTISING

Οι “ασπρόμαυροι” επέστρεψαν πλέον σπίτι τους και με το… καλημέρα έδειξαν ότι σε λίγο διάστημα βρήκαν ξανά τα πατήματα τους και ξεκινούν την αντεπίθεση τους για την κορυφή κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση στο ντέρμπι με την Δαμάστα κερδίζοντας με 4-1, δίνοντας συνέχεια στο νικηφόρο σερί.