«Πέρασε» και από το γήπεδο του ΕΓΟΗ ο Κόρακας

Ο Κόρακας έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΗ, καθώς νίκησε και την ΑΕ Κρητών στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, με σκορ 0-1, με τον Ρινακάκη να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους

Ο Κόρακας ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ρινακάκης έγραψε το 0-1.

Στη συνέχεια η ΑΕ Κρητών πίεσε αρκετά για την ισοφάριση δίχως να τα καταφέρει, ενώ διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για δύο πέναλτι που δεν τους έδωσε ο διαιτητής.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕ Κρητών είχε σχεδόν όλη τη διάρκεια την κατοχή και στο 75’ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Χιώτη, όμως η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι, καθώς σταμάτησε στο δοκάρι του Αλεβιζάκη, παραμένοντας μέχρι τέλους το 0-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Κρητών: Καπούλας, Γιακουμάκης Π., Ρέππας, Ριζάκης, Ξηνταβελονάκης, Σταυράτης, Στιβακτάκης, Πρινάρης (65’ Βιγκάκης), Ευριπίδου (46’ Χιώτης), Μπιτάδος, Γιακουμάκης Γ.

Κόρακας: Αλεβιζάκης, Σταυρουλάκης (87’ Τσιντέρης Ν.), Κουριδάκης, Μουσάκου, Κουτσάκης, Φιντικάκης, Δαριβιανάκης, Μελετάκης, Χαμηλάκης, Ρινακάκης, Φραγκιαδάκης.